reklam
reklam
DOLAR27,1479% 0.08
EURO29,0073% 0.11
STERLIN33,2632% -0.3
FRANG29,9750% -0.04
ALTIN1.680,29% 0,34
BITCOIN728.5010.356
reklam

İSGİD sanal toplantıda hızlı yol aldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
İSGİD sanal toplantıda hızlı yol aldı
reklam

İstanbul Samsunlu Genç İşİnsanları Derneği (İSGİD) Yönetim Kurulu Üyeleri ile üçüncü toplantılarını İstanbul hava şartlarından ötürü uzak bağlantı yoluyla gerçekleştirdi.

 

İSGİD Genel Başkanı Fatih AŞCI ve İSGİD Genel Sekreteri Cennet TAŞDELEN tarafından oturumu açılan toplantıda yoklamanın ardından, oy birliği ile Genel Merkez Binası için komisyon kuruldu, Hukuk ve Adalet işleri Komisyonu Başkanlığı için görev ataması yapıldı ve aidatlar belirlendi.

 

Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sekreter Cennet TAŞDELEN, Genel Sayman /İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı /Halkla İlişkiler ve STK İlişkileri Komisyonu Başkanı Savaş ŞAHİN, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER, Genel Başkan Yardımcısı/ Yerel Yönetimler ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Fatih Sultan ARAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şeyda KARADENİZ, Nuray TÜRKOĞLU ve Akif AŞCI’nın oy birlikleri ile Genel Başkan Yardımcısı / Hukuk ve Adalet İşleri Komisyonu Başkanlığına İsa KESKİN getirildi.

 

Genel Merkez Binası için Kurulan komisyonda Genel Başkan Fatih AŞCI, Genel Sayman / İdari ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Taner YİĞİT, Genel Başkan Yardımcısı / Kültür, Sanat Çalışmaları ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Eren KESKİN, Genel Başkan Yardımcısı / Ekonomi İşleri Komisyonu Başkanı Harun ŞENER ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuray TÜRKOĞLU Yönetim Kurulu üyelerinin oyları ile oluşturuldu.

 

Samsun’un ve Samsunlu’nun, ekonomik, siyasi, gerekse hizmet alanında tüm sorunlarını gurbette çözmeyi amaç edinildiği bildirildi. Yönetimden yapılan yazılı açıklamada ise, “İSGİD’in gelecekteki en önemli hedeflerinden biri Samsunlu genç iş insanlarını var olan tüm genç iş insanları platformları, dernekleri, federasyonları ve konfederasyonları ile bir araya getirip küresel alanda iş birliği yapmalarını sağlamak. Aynı zamanda genç girişimci adayları ve start-up projelerini ilgili yatırım fonları, melek yatırımcılar ve platformlar ile desteklemek, birlikte projeler üretmek. ”denildi.

Haber Merkezi

reklam

YORUM YAP

Adana escortAlanya escortAnadolu yakası escortankara escortAntalya escortAtaköy escortAvcılar escortAvrupa yakası escortBahçelievler escortBahçeşehir escortBakırköy escortBaşiktaş escortBeylikdüzü escortBodrum escortBursa escortDenizli escortDiyarbakır escortEsenyurt escortEskişehir escortEtiler escortFatih escortGazinatep escortHalkalı escortistanbul escortİzmir escortİzmit escortKadıköy escortKayseri escortKocaeli escortKonya escortKurtköy escortKuşadası escortMalatya escortMaltepe escortMecidiyeköy escortMersin escortNişantaşı escortPendik escortMuratpaşa escortŞirinevler escortŞişli escortTaksim escortÜmraniye escortataşehir escortkartal escort
Bültenlerimize abone olmak istiyorsanız lütfen e-posta adresinizi girin.

Subscribe!